streda 29. novembra 2017

Hlad Mrazu III. - Priadky (9. 12. 2017, Piváreň v Parku, Dubnica nad Váhom)

V sobotu 9.decembra 2017 sa v pivárni v Parku v Dubnici nad Váhom uskutoční už tretí ročník akcie s názvom Hlad Mrazu III – Priadky. Organizácia DSPR tento rok nič nenechali na náhodu a pre fanúšikov kvalitnej muziky prichystali žánrovo rôznorodejší line-up.


V pozícií headlinera sa predstaví po prvý krát v západoslovenských končinách poľská, pagan folk black metalová smršť BIAŁY VITEŹ , známa atmosférou živých vystúpení, ktorá uvarí aj samotný Hlad Mrazu...

Naši severný susedia budú mať ešte jedno zastúpenie na akcií Hlad Mrazu a to folkovú hudobnú skupinu JAR, ktorá vznikla v roku 2006. Ich tvorba sa opiera o zápisky etnografov, staré legendy a slovanské ľudové obrady.

Aj domáca slovenská scéna bude mať svoje dvojité zastúpenie. Prvou kapelou je black metalové zoskupenie zo severovýchodného Slovenska - ZHOR.

S veľkým potešením môžeme povedať, že sa tešíme na poriadnu tancovačku, o ktorú sa postará druhý zástupca zo Slovenska, konkrétne z Oravy – STRIGÔŇ , ktorí predvedú svoju prepracovanú hudbu, ktorá kvalitovo nezaostáva za európskou špičkou Percival Schuttembach alebo Stary Olsa.

Ani tento rok nesmie na a akcií chýbať česká kapela. Po minuloročnom úspechu kapely Žrec sa o fanúšikovskú priazeň bude uchádzať kapela DARK SEAL, ktorá predvedie svoj amtosferický black s prepracovanými sólovými pasážami a mimoriadnym nasadením.

Brány akcie sa otvoria o 18,00. V klube je zákaz fajčenia!

Vstupenky sú dostupné v predpredaji na DSPR@outlook.sk - predpredaj 10€ - na mieste 12€ 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára