sobota 26. mája 2018

Zrodenie tragédie z ducha hudby: Dej druhý (2. 6. 2018, Poprad)


Druhý dej Zrodenia tragédie už 2. 6. 2018 v popradskom klube Rock Fabric
Facebook event

Zostava je nasledujúca:

SILVA NIGRA /CZ/ - black metal
Kapela Silva Nigra je jedna z najdlhšie hrajúcich underground black metalových kapiel v Českej republike, ktorá pôsobí na scéne od roku 1996. Za ten čas stihli vydať 7 albumov a viacero demo a split vydaní. Zatiaľ posledný album Světlonoš vyšiel v roku 2016. Okrem neho kapela na Zrodení tragédie odprezentuje samozrejme aj staršiu tvorbu. Na východe slovenska sa predstaví vôbec po prvý krát.


INFER - black death metal
Kosičkú formáciu Infer netreba domácim fanúšikom nejak obzvlášt približovať. Fungujú od roku 2002 a na konte majú zatiaľ 3 full lenght albumy, jedno EP a jedno splitko. V súčastnosti nahrávajú materiál na nový album, ktorý by mal výjsť koncom tohto leta. V Poprade odohrajú svoj death blackový set jak oči!


MACHINA BAPHOMETA - black metal
Machina Baphometa je skoro domáca kapela zo susedného Kežmarku. Vznikla z prachu kapely Mesačný Tieň v roku 2014. Na konte majú zatiaľ jedno EP, no práve sa dokončuje v popradskom štúdiu finálny mix ich nového albumu, ktorý budu prezentovať práve na tejto akcii!


NEKTESM /CZ/ - black metal 
Nektesm je pomerne mladá kapela založená v roku 2016 v Opave, ktorá má na konte 2 veľmi vydarené demo albumy. Na Slovensku odohrajú svoj prvý koncert! Zlo!

Na koncerte bude dostupné distro od Mor Ho! Prod.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára