sobota 3. februára 2018

Feed the Fire, Fan the Flame Tour 2018

Feed the Fire, Fan the Flame nesie názov turné troch poľských kapiel, ktoré budú mať svoju jedinú zastávku na Slovensku práve v Banskej Bystrici. Turné organizuje poľská agentúra Left Hand Sounds v a slovenskú zastávku v spolupráci s Thunder ArtBooking. Rock klub Tartaros už ako obvykle dejiskom najlepších black metalových akcií roka privíta ako headlinera BLAZEOF PERDITION. Kapela, ktorá v roku 2013 utrpela stratu pri cestnej havárii a prišla o basáka sa z tejto nehody spamätala a v roku 2015 vydala vynikajúci album Near Death Revelations. V novembri minulého roka 2017 vyšiel v poradí štvrtý full album s názvom Conscious Darkness, ktorý predstavia vôbec v ich prvom živom vystúpení na Slovensku.

Poľsko je skutočne jedna z krajín, ktoré vládnu black metalu. O tom sa môžete presvedčiť aj keď si pustíte vysoko hodnotení album Vanitas od kapely IN TWILIGHTS´S EMBRACE, takžie z minulého roka. Táto záležitosť poteší predovšetkým fanúšikov žánru v štýle Dissection a Mgla.

Line up bude uzatvárať  post metalová záležitosť DOM ZLY, ktorí vydali svoj nový album s rovnomenným názvom taktiež v roku 2017.

Kde: Rock klub Tartaros, Banská Bystrica
Kedy: 16. 2. 2018,  začiatok 20:00

Vstupné: 10€ predpredaj (info: thunderartbooking@gmail.com), 12€ na mieste


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára