pondelok 2. apríla 2018

Novinky (2. 4. 218)

Ukrajinská pagan/black/folk metalová kapela Kroda dnes vypustila oficiálne digitálnu verziu nového (v poradí siedmeho) full albumu s názvom "Selbstwelt". Celý album si môžete vypočuť na tomto  bandcamp odkaze.



Online verziu nového, v tomto prípade debutového EP, vypustili aj slovenskí Strigôň. Mladá akusticko-folková zostava zo severného Slovenska nahrala celý album s názov "Dunaj" na youtube. Najbližšie ich budete môcť vidieť naživo v Banskej Bystrici.



Nový album chystajú aj Poliaci Varmia, ktorých ste mali možnosť vidieť na poslednej Noci Besov (report). Nedávno zverejnili ochutnávku v podobe jednej skladby a a dátum vydania nového albumu  "W ciele nie" je na 20. apríla pod hlavičkou Pagan Records.



Na rovnaký dátum 20. apríla chystajú nový album aj Íri Celtachor. Tretí radový album nesie názov "Fiannoícht" a postará sa oň vydavateľstvo Trollzorn. Jednu skladbu z pripravovaného albumu si môžete vypočuť na bandcampe kapely.



Švédska black metalová zostava Gra pod vedením Heljarmadra (vokalista z Dark Funeral) chystá nový album, ktorý pomenovali "Väsen". Vydanie má na starosti label Carnal Records a novinku od Gra vypustia 27. apríla. Koštovku si môžete pustiť na odkaze nižšie.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára