pondelok 23. apríla 2018

Tartaros Folk Metal Night (4. 5. 2018, Banská Bystrica)


Prvá májová sobota sa bude niesť v znamení folk metalovej noci, ktorá sa bude konať v známom banskobystrickom klube Rock klub Tartaros. 4. mája teda uvidíme na jednom pódiu dokopy päť kapiel, ktoré sa žánrovo pohybujú v pagan/folk a rockovom žánri.

Jednou z dvoch zahraných kapiel tejto noci budú folk metalisti z Talianska pod názvom BLODIGASKALD, ktorý svoj žáner charakterizujú ako orc folk metal. Minulý rok im vyšiel debutový album pod názvom „Ruhn“.

Ďalšia zostava je zo severného Slovenska. Akustická-stredoveká folková kapela STRIGOŇ, ktorá momentálne vydala svoj debutový album pod názvom „Dunaj“.

Nasledujúca kapela je v našich končinách už pomerne známou stálicou a sú nimi melodický metal v štýle Ensiferum, samozrejme Levičania ACHSAR. Svoju show znova roztočia v Tartarose približne po roku.

Posledným slovenským zástupcom bude druhá kapela zo severu, CROSSBREEDS. Folk rock z Krivej má vo svojej zostave pár talentovaných hudobníčok, ktoré si musíte naživo vypočuť a aj pozrieť.

Špeciálnym hosťom Tartaros Folk metal Night budú rockeri zo Srbska. VOID INN, hrajú hard rock na čele so šarmantnou speváčkou.
Dátum: 4. 5. 2018
Začiatok: 19:00

Vstupné: 10€

Facebook event



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára