streda 23. mája 2018

Veľká letná súťaž na Bese

Zdravíme vás, v poslednej dobe vcelku sršíme aktivitou a zdvihla sa aj čítanosť našich príspevkov. Za tento fakt sme samozrejme radi a ja ako šéfredaktor som pre vás pripravil jednu zaujímavú súťaž.

Súťaž bude trvať celé leto a na jej konci bude prvých 5 súťažiacich odmenených zaujímavými cenami (rozumej vecnými cenami, voľnými vstupmi na rôzne koncerty, príveskami, či merchandisom kapiel).
  

O čo teda ide? V rôznych časových rozostupoch budem pridávať úryvky zo skladieb, samozrejme bez názvu a vašou úlohou bude uhádnuť kapelu a názov skladby. Niekedy to bude ťažšie, niekedy ľahšie (občas pridám aj nápovedy).


Pravidlá sú nasledovné: Máte len jeden pokus na uhádnutie celého názvu kapely a skladby. Vašu odpoveď pošlete na náš redakčný email: beswebzine@gmail.com alebo do správy na našom facebookovom profile. Nepíšte odpoveď nikdy verejne, lebo zbytočne dáte svojím protihráčom body. Samozrejme k odpovedi posielajte aj váš nick, ktorý si k súťaži zvolíte. Zapojiť so súťaže sa môžete kedykoľvek, výhodu však majú tí, ktorí začnú hrať od prvého kola. Na odpoveď máte vždy čas do vyhlásenia konca kola.



Bodovanie: 


Názov kapely a názov skladby = 2 body

Krajina pôvodu interpreta = 1 bod (v prípade, že nemáte potuchy čo vám hrá, máte šancu si tipnúť aspoň odkiaľ nahrávka pochádza)

Prvé kolo teda začína a tu máte ukážku (prvá bude ľahšia aby ste sa chytili)







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára